پاورپوینت بررسی مراحل تشکیل گل و میوه پسته 19 اسلاید
در این پاورپوینت تمام مراحل تشکیل گل و میوه پسته از جوانه زنی تا رشد کامل میوه پسته به صورت تصویری و با تاریخ دقیق تصویر برداری ارایه شده است
در این پاورپوینت تمام مراحل تشکیل گل و میوه پسته از جوانه زنی تا رشد کامل میوه پسته به صورت تصویری و با تاریخ دقیق تصویر برداری ارایه شده است
| نام فایل | حجم فایل |
|---|---|
| pista-grow_2115153_9008.zip | 24.8 MB |
یک درخت پسته رقم اکبری انتخاب شد و 4 شاخه در چهار جهت شمال، جنوب، شرق و غرب انتخاب شد و در هر شاخه یک خوشه انتخاب شد تعداد گل در هر شاخه شمارش شد و پس از آن 3 مرتبه و با فاصلهی زمانی یک ماه در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد تعداد میوههای تشکیل شده و باقیمانده روی هر خوشه شمارش شد و پس از آن درصد تشکیل میوه برای هر خوشه محاسبه و از آنها میانگین گرفته شد و درصد تشکیل ...
کاربرد بُر در برگها سبب افزایش معنی دار جوانهزنی گردهها شد. سطوح مختلف بُر در محیطی که بُر به آن اضافه شده بود باعث کاهش ترکیدگی لوله گرده نسبت به محیط بدون بُر شد، به استثنای بیشترین میزان بُر که اندکی ترک لوله گرده را فزایش داد. ...
عکس مراحل مختلف رشد میوه پسته ...
این مطالعه به منظور بررسی جوانهزنی دانه گرده در شرایط invivo و invitro با کاربرد محلولپاشی بُر انجام شد. که در آن کاربرد بُر برای درختان گرده افشانی شده باز منتهی به افزایش چشمگیر در بار محصول شد. ...
بسیاری از محققان سیدروفور را از طریق باکتریهای روی واسطهی succinate به دست آوردهاند. سیدروفور و مشتقات آن کاربرد وسیعی در کشاورزی دارند. حاصلخیزی خاک و بیوکنترل پاتوژن قارچی را افزایش میدهند. در پزشکی مهمترین کاربرد آنها عبارت است از: انتقال انتخابی دارو و استراتژی Trojan horse که باکتریهای مقاوم در برابر دارو را از بین میبرند ...